TasteFULL

Αυτό ήταν το πρώτο online πάρτι που έχω παρακολουθήσει και οργανώσει. Έγινε τη μέρα των γενεθλίων μου, διαδικτυακά. Και φυσικά θα ήταν ένα finger food party!

Ξεκίνησε στις 12μμ ανοίγοντας το κρασί και βάζοντας μουσική από την ταινία Mamma Mia. Πήγε μέχρι τις 3μμ, σερβίροντας ένα μεζεδάκι κάθε μισή ώρα στους φίλους μου στο facebook και στα μέλη του facebook group “TasteFULL : Συνταγές για όμορφες στιγμές”.

Ο μπουφές είχε στηθεί στο blog και γέμιζε σταδιακά με τους μεζέδες και την συνταγή τους, παράλληλα με τα status updates στο facebook.

Παραμένει ανοικτός για σας που θέλετε να στήσετε ένα πάρτι, σπίτι σας, με τους δικούς σας φίλους.

Σχέδιο δράσης

Για τα αλμυρά πιάτα :

  • Ψήνω τις φέτες σαλαμιού
  • Πανάρω τα ραβιόλια και τα αφήνω να σταθούν
  • Βάζω τις φέτες σαλαμιού να κρυώσουν σε καθαρό απορροφητικό χαρτί
  • Βάζω τα λουκάνικα σε βραστό νερό να σταθούν
  • Ετοιμάζω το roquamole
  • Τοστάρω τις μπρουσκέτες
  • Τηγανίζω τα ραβιόλια και τα  ακουμπάω  σε απορροφητικό χαρτί
  • Ζεσταίνω σε μπρίκι το μίγμα μελιού, μουστάρδας, σόγιας, λεμονιού
  • Τηγανίζω τα λουκάνικα και σβήνω με μίγμα μελιού
  • Σερβίρω το roquamole με τις μπρουσκέτες
  • Στήνω τις φέτες σαλαμιού με τη sour cream και το βασιλικό σε πιατέλα
  • Σερβίρω σε μπολάκι την σάλτσα τομάτας (έτοιμη) δίπλα στα ραβιόλια
  • Σερβίρω τα λουκανικάκια

Για τα γλυκά πιάτα:

  • Ετοιμάζω τα muffins νωρίτερα την ιδια ημέρα
  • Ετοιμάζω το σορμπέ και το διατηρώ στην κατάψυξη (μπορώ και την προηγούμενη  ημέρα)
  • Λυώνω κουβερτούρα και βουτάω τις φράουλες (τις ετοιμάζω μέχρι 4 ώρες πριν το σερβίρισμα)
  • Στήνω το γλυκό με σορμπέ & γιαούρτι λίγο πριν το σερβίρω

Sharing is caring!

Tags: ,

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση

designed by: busyB design | powered by: Code is Poetry