TasteFULL

Στο Istanbul Gastro Festival, που έγινε για πρώτη φορά τον Μάϊο 2013, βρήκαμε μια βιτρίνα, όχι τούρκικων αλλά συριακών σιροπιαστών γλυκών, με φύλλο μπακλαβά και καταϊφι.

Παρατηρείστε πόσο λίγο σιρόπι έχουν και πως δεν γυαλίζουν! Δείτε γιατί στο βίντεο.
Το φεστιβάλ ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά ένα chef που μας έχει δώσει μια αγαπημένη συνταγή Σολομός tarator, τον Greg Malouf. Ναι, η Σταυριανή τον ρώτησε γιατί το ψάρι δεν έχει την θέση που του αξίζει στην Πόλη. Ο Greg απάντησε πως οι νέοι chefs δουλεύουν γι’αυτό.

Το επεισόδιο είναι μέρος της σειράς “Ταξίδι στις γεύσεις της Πόλης – νέα σειρά στο YouTube

Tags: , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση

designed by: busyB design | powered by: Code is Poetry