Τα κεμπάπ έχουν μεγάλη ποικιλία στην Τουρκία και σε όλες της χώρες της Μέσης Ανατολής.
Καθισμένες στο αίθριο του Pera Palace, μιλάμε για τα φαγητά της τούρκικης κουζίνας, με τη σειρά σημαντικότητας που έχει κατανοήσει η Σταυριανή, μετά από 10 χρόνια ζωής στην Πόλη.
Εμείς γνωρίζουμε το doner kebab (γύρος), το şiş kebab (σουβλάκι), το tas kebab (κομματάκια κρέας σε σάλτσα τομάτας), το adana/urfa kebab (μπιφτέκι καυτερό ή όχι).
Το επεισόδιο είναι μέρος της σειράς “Ταξίδι στις γεύσεις της Πόλης – νέα σειρά στο YouTube”