Άλλη μια αλμυρή μπουκιά πριν περάσουμε στα γλυκά.
Που λέει ο λόγος αλμυρή… Γιατί τα λουκανικάκια είναι τυλιγμένα σε μια σαλτσούλα μουστάρδας με μέλι, που σε κάνει να γλείφεις τα δάχτυλά σου. Με οδοντογλυφίδα σερβιριστείτε, παρακαλώ!
Σημεία προσοχής
- Έχω πετύχει λουκανικάκια με πολύ σκληρό περίβλημα κι επειδή δεν μπορείς να γνωρίζεις την ώρα που τα αγοράζεις, γι’αυτό ακολουθώ το στάδιο μουλιάσματος στο βραστό νερό. Αν τα βάλετε κατευθείαν για σωτάρισμα στο τηγάνι, μπορεί να γίνουν πολύ σκληρά.
- Το γλασάρισμα στο λουκάνικο γίνεται μόνο απέξω. Αν θέλετε να περάσει η γεύση μέσα στο λουκάνικο, τότε μετά το βράσιμο χαράξτε τα στη μέση κατά μήκος ή κόψτε τα τελείως σε 2 κομμάτια.
Finger food party – μενού της άνοιξης
♥
Roquamole – ντιπ αβοκάντο με ροκφόρ
Ψητές φέτες σαλάμι με sour cream και βασιλικό
Τηγανητά ραβιόλια με σάλτσα τομάτας
Λουκανικάκια με μέλι και μουστάρδα
Σορμπέ κόκκινα βατόμουρα και γιαούρτι
Φράουλες με σοκολάτα – τα πιο απλά σοκολατάκια!
Mini chocolate muffins – με άρωμα πορτοκαλιού