Σας είπα για τα αρωματικά βαλσαμικά ξύδια Ariston. Μια σειρά ξυδιών, φτιαγμένη τίμια και σωστά, σαν κοκτέϊλ συστατικών, για να μπορεί να σταθεί σε τιμή που επιτρέπει την αγορά. Φρέσκο βαλσαμικό από την Ιταλία, φτιαγμένο με πετιμέζι σταφυλιών & ξύδι κρασιού, μαζί με πετιμέζι (σύκο, ρόδι) ή χυμό από φρούτα (μύρτιλο, βατόμουρο, φράουλα, δαμάσκηνο).
Τα αρωματικά ελαιόλαδα με αιθέρια έλαια Ariston, ακολουθούν την ίδια λογική παραγωγής, που δίνει σταθερό αποτέλεσμα.
Εχετε δοκιμάσει να αρωματίσετε ελαιόλαδο στο σπίτι πιστεύω. Το βασικό μειονέκτημα είναι η υγρασία που έχει το φρέσκο υλικό (σκόρδο, δενδρολίβανο, πιπεριά), η οποία κάποια στιγμή δίνει στο λάδι μια αίσθηση ταγγίσματος, που καταπίνει τον αρωματικό χαρακτήρα του συστατικού.
Σ’αυτά τα ελαιόλαδα, το πρόβλημα ξεπερνιέται γιατί χρησιμοποιούν αιθέρια έλαια από την κάθε πρώτη ύλη, τα οποία ενώνονται με το λάδι σε ένα νέο, αδιάσπαστο προϊόν. Συνεχίζουν να μοσχοβολούν μέχρι την τελευταία σταγόνα.
Η σειρά είναι πολύ εξελιγμένη, με 12 αρωματικά ελαιόλαδα ετοιμοπόλεμα. Τι σημαίνει αυτό;
Ακόμα κι αν κάνετε το πιο απλό πιάτο, μια σαλάτα στα γρήγορα, ένα ψητό κρέας ή ψάρι, μια ομελέτα, αυτά είναι λάδια τελειώματος του πιάτου. Μερικές σταγόνες γεμίζουν γεύση το πιάτο και αρώματα τη μύτη σας. Μερικές σταγόνες. Προσέξτε το αυτό.
Διάλεξα το δενδρολίβανο και το σκόρδο, για βασικές γεύσεις και πήρα για ελαιόλαδο με σοκολάτα, πορτοκάλι και σανγκουϊνι για να παίξω.

Μυρίζουν απίστευτα! Ναι, μυρίζει τη ζέστη της σοκολάτας, τη δροσιά του πορτοκαλιού και την γλύκα του σανγκουϊνιού!
Οι άλλες γεύσεις είναι: lime, chili, lemon, basil, pizza, oregano, thyme.
Η έδρα της εταιρίας είναι στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας και στην ιστοσελίδα τους λειτουργεί eshop. Επισκεφτείτε το.