HOME > Ιστορίες > Giveaways > Εξοπλισμένο καλάθι για ρομαντικά πικ νικ

Εξοπλισμένο καλάθι για ρομαντικά πικ νικ

Οι Άγγλοι λένε πως όλα μοιάζουν καλύτερα μετά από ένα αρωματικό αφρόλουτρο. Συμφωνώ και θα συμπλήρωνα πως όλα μοιάζουν καλύτερα μετά από μια βόλτα στην εξοχή. Όποια εξοχή. Του βουνού, του κάμπου, της παραλίας, της παιδικής χαράς.

Όπου βρισκόμουν με τα παιδιά μου, έστηνα κουζίνα με ένα μικρό πλαστικό βαλιτσάκι. Χώραγε όσα χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε “σπίτι”. Επέστρεφα από το γραφείο τα καλοκαίρια, έβαζα τα γεμιστά στο βαλιτσάκι, έπαιρνα τα παιδιά και πηγαίναμε για απογευματινό μπάνιο, στο Μαραθώνα και φαγητό δίπλα στη θάλασσα, μέχρι να δύσει ο ήλιος. Η μέρα μας έτσι αποκτούσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Κάναμε το γύρο της Πελοποννήσου και αντί να τρώμε σε ταβέρνες, φτιάχναμε το μενού της ημέρας στα μπακάλικα και το απολαμβάναμε στα πιο όμορφα μέρη, που διαλέγαμε. Low budget διακοπές, για μια οικογένεια που χαιρόταν πολύ να δημιουργεί το χώρο της στον κόσμο.

Τα Σάββατα, παίρναμε το φαγητό μας και στρώναμε τραπέζι στις πιο πράσινες παιδικές χαρές της περιοχής μας.

Αγαπώ την ξενοιασιά που φέρνει η βόλτα στην εξοχή και την αίσθηση θαλπωρής που δίνει το κρυμμένο φαγητό μέσα στο καλάθι.

Χρειάζομαι να ξαναθυμηθώ αυτά τα δύο πολύτιμα συναισθήματα σήμερα. Ξενοιασιά και θαλπωρή. Ετοιμάζομαι να πάρω το καράβι για την Κρήτη μου και θέλω να σας δώσω ένα δώρο που θα σας φέρει στιγμές ξενοιασιάς και θαλπωρής.

butlers-picnic-basket

Δώρο για εσάς

Διάλεξα από τα καταστήματα Butlers, το καλάθι πικ νικ των ονείρων μας! Είναι ψάθινο, πολύ κομψό, και πολύ ρομαντικό.

British style, με τις λωρίδες και τα δεσίματά του, περιέχει σετ σερβιρίσματος για 2 άτομα και ένα μινι καλαθάκι για να ακουμπάμε τα ποτήρια, ώστε να μην χύνονται κατα λάθος.

Πρόσθεσα 4 ποιοτικά τάπερ, για να βάζουμε τα φαγητά και ένα θερμός ανοξείδωτο, για να μεταφέρουμε τα παγάκια.

Δεν είναι απαραίτητο τίποτα άλλο, αν και πολλά ακόμα θα μπορούσε να προσθέσει κανείς. Aν ψάχνετε για ισοθερμικές τσάντες-ψυγεία, θα βρείτε στα Butlers.

picnic_basket-01

Αυτό είναι το καλάθι μας! Κουκλάκι. Με μπλε ριγέ επένδυση. Χωράει ακριβώς τα έξτρα που διάλεξα.

Αξία δώρων 48ευρώ (6 τεμάχια), για ένα τυχερό νικητή.

Συμμετοχή στο διαγωνισμό

Απαντήστε στην ερώτηση:

“Τι φαγητά παίρνετε μαζί σας για πικ νικ;”

Αφήστε σχόλιο, μέχρι την Κυριακή 20 Ιουλίου, 23:59.

Αν είστε στο Facebook, κάντε Like TasteFULL και προωθήστε το διαγωνισμό. Έτσι θα αποκτήσετε έξτρα συμμετοχή στην κλήρωση. Μην ξεχνάτε πως το καλαθάκι είναι κάθε εποχής, αρκεί να έχει καλό καιρό.


Μπορείτε να συμμετάσχετε από όποιο μέρος βρίσκεστε, αρκεί να μπορέσετε να παραλάβετε -εσείς ή κάποιος γνωστός σας- τα δώρα από τα καταστήματα Butlers, που βρίσκονται Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο διαγωνισμός δεν περιλαμβάνει αποστολή του δώρου στον τόπο κατοικίας σας.Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 21/7/2014.

Μενού πικνικ

Να σας πω τι έβαλα στο δικό μου καλάθι, για ενα ρομαντικό σαββατιάτικο πικνικ στη ρεματιά του Χαλανδρίου;

picnic-basket-02

Ντολμαδάκια γιαλαντζί με αμπελόφυλλα

Καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, πασπαλισμένη με πιπερόκαμμα Ναουμίδη

Ζυμαρόπιτα (χρησίμευσε σαν ψωμί)

Μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα με αυγά ορτυκιού τουρσί, από τα Πτερωτά θηράματα Γρεβενών

Στο θερμός έβαλα παγάκια, τα οποία διατηρήθηκαν 3 ώρες, για το ούζο μας.

Το μικρό καλάθι είναι πολύ χρήσιμο, γιατί στηρίζει τα ποτήρια, όταν αλλάζεις θέση και δεν αγωνιάς αν θα χυθούν. Πήρα μόνο 2 σφηνάκια και χαρτοπετσέτες από το σπίτι και την βαμβακερή κουβέρτα του στρωσίματος.


Για γλυκό, σερβίρισα ξερά σύκα από τον Ταξιάρχη Ευβοίας, σμυρνέϊκη ποικιλία και συκομαγίδα. Ταιριάζουν τέλεια με το ούζο. Όπως ταιριάζουν τέλεια και οι αραχίδες, τα φυστίκια με το τσόφλι τους, που αγαπούν τόσο οι Κρητικοί και οι Καλαματιανοί. Και ο Σούπερ Γκούφη!


Καλή επιτυχία και πολλά, χαρούμενα, πικνικ με όσους αγαπάτε!

Ευχαριστούμε Butlers Greece!

Αποτελέσματα

Συγχαρητήρια! Η νικήτρια της κλήρωσης είναι η ΑΤΗΙΝΑΙΑ. 1η επιλαχούσα η συμμετοχή από το Facebook Maria Katoufa. Η νικήτρια επικοινώνησε και κατοχύρωσε το δώρο της. Πάντα τυχερή να είσαι Έλενα!

“Καλησπέρα !!

Τι υπέροχα νέα!! Λέγομαι Έλενα Αποστολοπούλου.

Μένω στην Αθήνα, οπότε περιμένω νέα για το πότε μπορώ να περάσω να παραλάβω το δώρο. Σας ευχαριστώ! Να είστε καλά και να μας γεμίζετε με νέες υπέροχες ιδέες για γευστικές περιπλανήσεις.”


 

Comments are closed.