HOME > Ιστορίες > Food Blogging > Greek foodblogs reporting live, day 2

Greek foodblogs reporting live, day 2

Sani Gourmet ’11. Η δεύτερη εκπομπή αναμετάδοσης από το Sani Gourmet’11, βγήκε στον αέρα την Κυριακή 15 Μαϊου 2011, 4 με 5μμ.

Σε ρόλο παρουσιαστών – ρεπόρτερς, oι food bloggers : TasteFULL, Kalofagas και προς το τέλος ήρθε από το opening party και η Food Junkie. Στη φωτογραφία, ο Γιώργος Δέτσης και ο Κώστας Τσακίρογλου, ΙΤ manager του Sani Resort. Τις εκπομπές οργάνωσε η ΕΝΤΕΛΕΙΑ Πληροφορική και τα Greek foodblogs

Τα θέματα που συζητήθηκαν

* Opening party – περιγραφή τοποθεσίας μαρίνας

* Αναφορά στo φεστιβάλ και στα προηγούμενα δείπνα

* Περιγραφή του Byblos Lounge όπως έχει μετατραπεί σε εστιατόριο

* Πρόγραμμα εκπομπής

* Περιγραφή δείπνου Δημήτρη Σκαρμούτσου, στο Ουζερί, από Kalofaga

* Συνδυασμός τομάτας με πετιμέζι

* Πανάρισμα τυριού σε βρώμη

* Χρήση στάκας, τρόπος παρασκευής στάκας & στακοβούτυρου

* Κόλυβα- ασουρές γλυκό στο μενού Σκαρμούτσου

* Περιγραφή δείπνου Αστέριου Κουστούδη, στο Byblos, από TasteFULL

* Βίντεο – χώρος εστιατορίου & πιάτα

* Το ξηρό κρασί, σαν απεριτιφ, ζητά άμεσα συνοδευτικό φαγητό

* Πως ψήνεται καλαμάρι & σουπιά

* Πως να κάνεις ceviche με φρέσκο ψάρι

* Τα βότανα στο ψητό ψάρι και στην κουζίνα γενικά

* Λουκουμάδες στην Καλλικράτεια και στον Κτιστάκη

* Πρόταση φύλαξης λικέρ στην κατάψυξη

Διαφημιστικό break (39′)

* Ευχαριστήρια προς την τεχνική υποστήριξη της εκπομπής

* Η φωτογράφιση των bloggers στο party

* Αναφορά στο εξαιρετικό service του ξενοδοχείου

* Αναφορά στην Κατερίαν Σύρου – προετοιμασία στην κουζίνα

* Περιγραφή opening party : περαστά, bbq buffet, γλυκά, σκηνικό

* Αναφορά στην συνέντευξη του Γιώργου Λούκα

* Αναφορά στο κρασί της ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

* Αναφορά στην Ιωσηφίνα, φωτογράφο του Sani Gourmet

* Πας Μαγειρεύοντας με τη Σοφία

Τα άρθρα των food bloggers είναι προβεβλημένα σε ειδική κατηγορία Sani Gourmet ’11 – New Greek Cuisine.

Εδώ να πάτε αν θέλετε να δείτε πολλές φωτογραφίες από το Sani Gourmet 11.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*