Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ! Για την ακρίβεια, δεν πολυτρώμε τα ροδάκινα σε κονσέρβα πια. Θυμάμαι παλαιότερα τη μαμά μου να κάνει πολύ δροσερές τούρτες ψυγείου με αυτά αλλά τις εγκαταλείψαμε στη διαδρομή.
Άκουσα την Nigella να λέει πως δεν μπορεί να κάνει Χριστούγεννα χωρίς αυτά και δεν μπορεί να σκεφτεί ψητό χοιρινό μπούτι 2ης μέρας χωρίς πικάντικα ροδάκινα στο πιάτο της! Η διαδικασία ήταν τόσο απλή και είχα στο ντουλάπι μου μερικές μεγάλες κονσέρβες ροδάκινα. Κι έτσι τα δοκίμασα.
© header photo by: Γεώργιος Δέτσης