Αν σας περίσσεψαν ρεβύθια σούπα, το επόμενο πιάτο που μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτά, είναι ρεβύθια με ρύζι.
Μοιάζει με ριζότο- γιατί είναι χυλωμένο και σπυρωτό- αλλά είναι μαγειρεμένο με τη μέθοδο του πιλαφιού -όλο το νερό μαζί.
Το ρύζι είναι Αμερικής και κρατά “τις αποστάσεις” από τα ρεβύθια. Βλέπετε πόσο ξεχωρίζει στο πιάτο;
Στο τελείωμα προσθέστε χυμό λεμονιού και διορθώστε το αλάτι. Το ξύσμα λεμονιού και το ψιλοκομμένο φρέσκο δενδρολίβανο δίνουν απίστευτη φρεσκάδα και ένταση στη γεύση. Πασπαλίστε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Δοκιμάστε και πείτε μου τα σχόλιά σας. Είμαι σίγουρη πως αυτό το πιάτο θα σας κάνει να χαρείτε πολύ!