Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω τον Chef in love, Τόνυ Καβαλιέρο, να ετοιμάζει πασχαλινά φαγητά και μέσα στα δάχτυλά του να μεταμορφώνονται τα υλικά σε πιάτα που η γεύση τους σε κάνει να παραμιλάς.
Έχετε δοκιμάσει τζιγεροσαρμάδες;
Οι Βορειοελλαδίτες μη χαμογελάτε, παρακαλώ. Για σας αυτό το πιάτο είναι συνηθισμένη νοστιμιά. Νότια, όμως, δεν είναι πολύ συνηθισμένο φαγητό και κυρίως στις σπιτικές κουζίνες.
Μια γέμιση από τα βασικά υλικά της μαγειρίτσας (συκωταριά, φρέσκα κρεμμυδάκια, ρύζι), εμπλουτισμένη με σπανάκι, δυόσμο, κουκουνάρι και σταφίδες, τυλιγμένη σαν κεφτεδάκι μέσα σε αρνίσια μπόλια και ψημένη στο φούρνο. Φαντάζεστε τη γεύση της;
Στην Κρήτη τα λένε μποξαδάκια.