Μου πήρε καιρό να δημοσιεύσω την ανταπόκριση από το μυστικό δείπνο στον Πύργο Πετρέζα. Όσο χρειάστηκα για να αναρρώσω μερικώς, από ένα ατύχημα που μου έφερε ένα χειρουργημένο σπασμένο πόδι.
Έχω ακόμα δρόμο αλλά πάτησα πάλι με δύο πόδια στη γη κι αυτό είναι σημαντικό βήμα.
Σας ευχαριστώ όλους που σταθήκατε δίπλα μου, με τις ευχές, τα μηνύματα, τους γνωστούς σας. Κάνατε τη ζωή μου τόσο όμορφη και τόσο πιο εύκολη, που αυτό το διάστημα θα είναι μια περίοδος που θα θυμάμαι με χαρά και ευγνωμοσύνη!
Χρονικά, ήταν τόσο άβολο να επιλέξω τον ανταποκριτή για το δείπνο και να κάνω τις συνεννοήσεις, γιατί ήταν λίγο πριν και λίγο μετά από το χειρουργείο μου. Ούτε μπόρεσα να ενημερώσω όσους δήλωσαν συμμετοχή, για τον ίδιο λόγο. Χάρηκα όμως που μπόρεσα να στείλω ανταποκριτή από το TasteFULL.gr και να χαρεί ένα μαγικό βράδυ!
Η Τζένη Τόλου πήρε τη θέση μου και γεύτηκε το μενού με τα βιοδυναμικά προϊόντα και κρασιά που είχε σχεδιαστεί από τον chef του Πύργου Πετρέζα, Μιλτιάδη Κιούκα και τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη ΜW (Master of Wines).
Έχω γευτεί τις ικανότητες του chef, στο πρώτο κάλεσμα του Πύργου. Τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη γνώρισα στο σεμινάριο για τις Λευκές εμβληματικές ποικιλίες, που έδωσε στη διάρκεια της έκθεσης Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις. Έμεινα εντυπωσιασμένη από τον τρόπο που μετέδιδε τη γνώση του και ταξινομούσε στο μυαλό μου όσα θα ήθελα να ξέρω.
Παρ’ όλα αυτά, περίμενα με προσμονή τις εντυπώσεις και τις φωτογραφίες της ανταποκρίτριας μας!