Η πρώτη μπουκιά μας, μια bruschetta με roquamole. Ντιπ αβοκάντο με ροκφόρ και πράσινη πιπεριά τουρσί.
Πρόταση της Nigella Lawson και έχει δίκιο. Ο συνδυασμός είναι πολύ ταιριαστός. Το ροκφόρ μαλακώνει με λίγη sour cream και ενώνεται με το αβοκάντο. Το ντιπ γινεται κρεμώδες και βελούδινο. Αποκτά σπιρτάδα με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και πράσινη πιπεριά τουρσί. Το ξυδάκι στο τουρσί σπάει τη λιπαρότητα της κρέμας.
Αν αγαπάτε το γουακαμόλε και το μπλε τυρί τότε δοκιμάστε κι αυτό το ντιπ.
Finger food party – μενού της άνοιξης
♥
Roquamole – ντιπ αβοκάντο με ροκφόρ
Ψητές φέτες σαλάμι με sour cream και βασιλικό
Τηγανητά ραβιόλια με σάλτσα τομάτας
Λουκανικάκια με μέλι και μουστάρδα
Σορμπέ κόκκινα βατόμουρα και γιαούρτι
Φράουλες με σοκολάτα – τα πιο απλά σοκολατάκια!
Mini chocolate muffins – με άρωμα πορτοκαλιού