TasteFULL

Τηγανητά ραβιόλια με σάλτσα τομάτας

Η τρίτη μπουκίτσα θα σας ενθουσιάσει! Φρέσκα ραβιόλια με gorgonzola και mascarpone -παναρισμένα και τηγανισμένα σε ελαιόλαδο- πασπαλισμένα με παρμεζάνα, παρέα με σάλτσα τομάτας με βασιλικό.

Δαγκώστε το τραγανό ραβιολάκι. Νιώστε τη γεύση του ζεστού τυριού, τη δροσερή γεύση της σάλτσας τομάτας, τη γλύκα της πάστας. Τέλειο! Αυτό το πιάτο είναι πολύ πιο απλό από ότι φαίνεται.


Finger food party – μενού της άνοιξης

Roquamole – ντιπ αβοκάντο με ροκφόρ

Ψητές φέτες σαλάμι με sour cream και βασιλικό

Τηγανητά ραβιόλια με σάλτσα τομάτας

Λουκανικάκια με μέλι και μουστάρδα

Σορμπέ κόκκινα βατόμουρα και γιαούρτι

Φράουλες με σοκολάτα – τα πιο απλά σοκολατάκια!

Mini chocolate muffins – με άρωμα πορτοκαλιού


 

 

Sharing is caring!

Υλικά

  • 1 πακέτο έτοιμα φρέσκα ραβιόλια
  • 1 κούπα buttermilk
  • 1 1/2 κούπα φρυγανιά
  • τυρί τριμμένο
  • σάλτσα ντομάτας

Μέθοδος εκτέλεσης

Αγοράζετε έτοιμα φρέσκα ραβιόλια με γέμιση τυριού.

Τα βουτάτε ένα ένα σε μπολ με buttermilk και μετά σε φρυγανιά. Αν το ξινόγαλα είναι πολύ πηχτό αραιώστε με λίγο γάλα.

Ακουμπάτε τα ραβιόλια σε ταψάκι και τα αφήνετε λίγη ώρα να «σφίξει» το πανάρισμα.

Τηγανίζετε λίγα λίγα σε μπόλικο λάδι μέχρι να γίνουν χρυσαφένια.
Δοκιμάστε τη θερμοκρασία του λαδιού : ρίξτε ένα κομμάτι ψωμί στο λάδι. Αν πάει στον πάτο και μείνει, το λάδι δεν είναι έτοιμο. Αν καεί αμέσως, το λάδι έχει παραζεσταθεί. Αν ανέβει στην επιφάνεια και ροδίζει σιγά σιγά, έχει την σωστή θερμοκρασία.

Όπως βγαίνουν ζεστά, πασπαλίστε με τριμμένη παρμεζάνα.

Σερβίρετε δίπλα σε ένα μπολάκι σάλτσας τομάτας, έτοιμη ή σπιτική, όπως σας βολεύει. Τρώγονται ζεστά (διατηρείστε τα σε ζεστό φούρνο) ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Tags: , , , , ,

Άλλες συνταγές με , , , ,

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση

Γνωρίστε τα υλικά που έχουμε διαθέσιμα για να δημιουργούμε κάθε μέρα τα φαγητά και τα γλυκά στην κουζίνα μας. Η καλύτερη γνώση οδηγεί σε καλύτερη χρήση.

designed by: busyB design | powered by: Code is Poetry