Η τρίτη μπουκίτσα θα σας ενθουσιάσει! Φρέσκα ραβιόλια με gorgonzola και mascarpone -παναρισμένα και τηγανισμένα σε ελαιόλαδο- πασπαλισμένα με παρμεζάνα, παρέα με σάλτσα τομάτας με βασιλικό.
Δαγκώστε το τραγανό ραβιολάκι. Νιώστε τη γεύση του ζεστού τυριού, τη δροσερή γεύση της σάλτσας τομάτας, τη γλύκα της πάστας. Τέλειο! Αυτό το πιάτο είναι πολύ πιο απλό από ότι φαίνεται.
Finger food party – μενού της άνοιξης
♥
Roquamole – ντιπ αβοκάντο με ροκφόρ
Ψητές φέτες σαλάμι με sour cream και βασιλικό
Τηγανητά ραβιόλια με σάλτσα τομάτας
Λουκανικάκια με μέλι και μουστάρδα
Σορμπέ κόκκινα βατόμουρα και γιαούρτι
Φράουλες με σοκολάτα – τα πιο απλά σοκολατάκια!
Mini chocolate muffins – με άρωμα πορτοκαλιού